Contact

Home / Contact
Sander Zaal

Sander Zaal

Directie

Reeds vanaf 1997 actief in de ‘’tonerhandel’’ en dus op de hoogte van alle ontwikkeling op het gebied van printen de laatste jaren. Bewaak binnen Mister Cartridge alle inkoop- en verkoopconcepten en is verantwoordelijk voor de grotere accounts.

Natasja Zaal

Natasja Zaal

Directie / administratie

Vanaf 2002 in verschillende functies actief binnen Mister Cartridge. Vanaf 2014 verantwoordelijk voor de totale administratie binnen. Verder breed inzetbaar en overal waar nodig actief op de werkvloer.

Miranda Jaspers

Miranda Jaspers

Bedrijfsleider

Verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding binnen Mister Cartridge. De onmisbare schakel tussen kantoor en magazijn.

Ali Yalcinkaya

Ali Yalcinkaya

Magazijn / Logistiek medewerker

Ali is reeds bijna 15 jaar in verschillende functies actief voor Mister Cartridge. Het magazijn is zijn domein! Verder is Ali een graag gezien gezicht bij externe afhalingen. Verder verantwoordelijk voor de kwaliteitsbewaking van inkomende items.

Jari van Putten

Jari van Putten

Commercieel medewerker

Onze Junior Jari houdt zich binnen Mister Cartridge op commercieel gebied bezig met zowel het inkoop- als het verkooptraject. Hij beheert enkele websites en is verder van alle markten thuis. Ter ondersteuning van het magazijn is Jari daar ook geregeld te vinden om web-orders te verwerken.

Helpdesk
+31(0)33-28 52 064

Heeft u vragen over onze diensten en producten, een suggestie of wilt u eens van gedachten wisselen? Onze telefonische helpdesk is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 08:00 uur en 16:45 uur.