Concepten

Home / Concepten

Tonerinkoop.nl

Ongebruikte toners/cartridges over? U hoeft ze niet weg te gooien en kunt er zelfs nog aan verdienen. Via onze website Tonerinkoop.nl helpt Mister Cartridge u graag van uw overtollige, originele toners, drums, inktcartridges of onderhoudskits af. Tegen een eerlijke, marktconforme prijs nemen wij deze van u over. We zien vaak dat cartridges en toners ongebruikt op de plank blijven liggen door bijvoorbeeld een printerwissel, verkeerde bestelling of het aflopen van een contract. Wij geven deze printersupplies toch nog tweede leven voordat ze op de afvalberg terecht komen. Een win/win situatie dus.

Via Tonerinkoop.nl kunt u online een offerteaanvraag doen. U kunt ook altijd onze helpdesk raadplegen als u vragen heeft over eventuele verkoop. We helpen u dan graag telefonisch verder via 0031(0)33-2852064.

Heeft u nog items liggen die een tweede leven verdienen? Wacht niet en kijk gelijk even in uw magazijn of de voorraadkast of er spullen liggen die voor u geen gebruikswaarde meer hebben. Wie weet wat deze spullen u nog kunnen opleveren.

www.tonerinkoop.nl

Woont of werkt u in België? Bezoek dan onze Belgische website.

www.volletoners.be

OrigineleToners / Mistertoner

Mister Cartridge biedt u meer printkwaliteit voor minder. Kies voor optimale printkwaliteit met door de fabrikant aanbevolen, originele toners en cartridges. U betaalt er bij ons alleen minder voor. Hoe dat kan?

Onze online webwinkels Origineletoners.nl/Mistertoner.nl zijn in de positie om voorraadproducten tegen de scherpste prijzen aan te bieden. De prijs die wij kunnen hanteren is het gevolg van ons succesvolle Toner-Inkoop-concept (www.tonerinkoop.nl) en de participatie binnen een internationaal inkoopplatform. Ga voor de scherpst geprijsde originele merkartikelen naar www.origineletoners.nl of bekijk onze scherpe topdeals op www.mistertoner.nl.

www.origineletoners.nl

www.mistertoner.nl

Cash4clubs

Spekken van de clubkas: Een ‘’een-tweetje’’ tussen clubs of sponsoren en Cash4clubs.

Vroeger zamelden we onder de naam Nica Cartridge Trade Center lege toners en inktcartridges in bij verenigingen en scholen. Via leden en sponsoren leverde dat een aanzienlijk bedrag op voor de clubkas. Omdat de handel (-waarde) in lege cartridges vanaf 2014 flink daalde, was dat project helaas niet meer zo rendabel. Daarom moesten we stoppen met het inzamelen. We bleven wel nadenken of, en hoe, we dat project nieuw leven konden inblazen. Gelukkig vonden we een manier, want in 2019 hebben we een nieuw concept geïntroduceerd dat weer een welkome bijdrage kan leveren aan de clubkassen.

Heeft u (als sponsor of lid van een vereniging) een nieuwe printer aangeschaft, een verkeerde bestelling ontvangen of is het contract met uw leveranciers afgelopen? Dan is de kans groot dat er nog overtollige ongebruikte printersupplies bij u in het magazijn of voorraadkast liggen. Deze ongebruikte toners, inktcartridges, drums of onderhoudskits zijn voor u niet meer bruikbaar, maar (voor de club) zeker nog geld waard.

Via Cash4clubs.nl kunt u online een offerteaanvraag doen. U kunt ook altijd onze helpdesk raadplegen als u vragen heeft over eventuele verkoop. We helpen u dan graag telefonisch verder via 0031(0)33-2852064.

www.cash4clubs.nl

Lever uw lege inktcartridges in bij Printerafval.nl

Wat doet u nu met uw lege inktcartridges? Zomaar in de afvalbak gooien is schadelijk voor het milieu, terwijl de cartridges nog geld waard zijn ook. Nica CTC is onze partner voor de inzameling van lege cartridges. Vanaf dertig vergoedbare stuks halen zij uw ingezamelde lege toners- en inktpatronen gratis bij u op. U kunt er dan nog iets aan verdienen. Neemt u dus gerust contact met hen op voor de actuele leeggoed prijzen. Ga naar www.printerafval.nl.

www.printerafval.nl

Onderhoud en reparatie printer/kopieerapparaat

Voor het onderhoud van uw printer of kopieerapparaat wilt u kunnen vertrouwen op deskundige hulp en snelle service. De specialisten van Mister Cartridge kunnen zowel voor gedegen reparaties zorgen als voor het periodieke onderhoud van vrijwel alle merken printers en kopieerapparaten. Bovendien maken wij er werk van om u snel van dienst te zijn. Of u nu wel of geen onderhoudscontract voor uw apparatuur heeft afgesloten: bij ons krijgt uw machine de zorg die het verdient. Wij zorgen er bij de meest uiteenlopende print- en kopieerproblemen voor dat u zo snel mogelijk weer operationeel bent.

Heeft uw printer of kopieermachine een storing of wenst u onderhoud, stuur ons dan zeker een e-mail via info@mistercartridge.nl. Dan maken we graag een offerte voor u.