Cash4clubs: Spek de clubkas van uw club!

Cash4clubs: Spek de clubkas van uw club!

Een ‘een-tweetje’ tussen Clubs/Sponsoren en Cash4clubs!

Voorheen hebben wij onder de naam Nica Cartridge Trade Center via verenigingen lege toners en inktcartridges ingezameld. Deze inzameling via leden en sponsoren leverde clubs jaarlijks een aanzienlijke bijdrage op voor de clubkas. Omdat de handel (waarde) in lege cartridges afnam en ondertussen niet heel rendabel meer is, zijn we met deze inzameling gestopt. Vanaf 2021 hebben we echter een nieuw concept geĆÆntroduceerd welke weer een aanzienlijke bijdrage kan leveren tot spekken van de clubkas. Cash4clubs! Mooi meegenomen is deze lastige tijd waar veel clubs een extraatje goed kunnen gebruiken!

Hoe werkt het?
Uit ervaring weten we dat bij bedrijven (uw sponsoren en werkgevers van uw leden) de kans groot is dat er nog overtollige ongebruikte printer-supplies (bijvoorbeeld toners, inktcartridges of gebruikte printers) op de plank liggen. Deze blijven vaak liggen omdat er bijvoorbeeld een nieuwe printer is aangeschaft, men een verkeerde bestelling heeft ontvangen of doordat het contract met een leverancier is beƫindigd.


Deze ongebruikte toners, inktcartridges, drums of onderhoudskits zijn voor uw sponsor dan niet meer bruikbaar, maar (voor de club) zeker nog geld waard! Cash4clubs betaald hoge vergoedingen voor deze voor ons nog bruikbare verbruiksartikelen.

Het enige dat u als club (sponsorcommissie) hoeft te doen is de door Cash4clubs opgestelde brief te sturen/mailen naar uw sponsoren. In deze brief wordt gevraagd of men wil kijken of er nog ongebruikte printer-supplies liggen die men aan de club wil doneren. Via onze website kan men vervolgens een offerte aanvragen een aangeven welk percentage men aan de club wil doneren. Klik hier om de wervingsbrief te downloaden!

Ga voor mee uitleg naar www.cash4clubs.nl of bel met onze helpdesk: T 0031-(0)33-2852064

Leave a Reply

Your email address will not be published.